برنامه ریزی آزمون وکالت

مشاوره و برنامه ریزی آزمون وکالت

مشاوره و برنامه ریزی آزمون وکالت

وکالت محبوب‌ترین شغل در حوزه رشته حقوق بوده و هر ساله عده زیادی علاقه‌مند در آزمون وکالت شرکت می‌کنند؛ اما با توجه به محدودیت پذیرش این آزمون، همه داوطلبان پذیرفته نشده و عده کثیری حتی سال‌ها در انتظار اخذ پروانه وکالت مانده‌اند؛ اما با داشتن برنامه ریزی آزمون وکالت و بهره مندی از خدماتی مثل مشاوره آزمون وکالت و آزمون آزمایشی وکالت، قبولی در این آزمون دشوار نبوده و از طرفی با توجه به تصویب طرح تسهیل صدور مجوز وکالت، از این پس معیار اصلی پذیرش در آزمون، سطح علمی خواهد بود نه صرفا مهارت تست داوطلب.

در ادامه به جنبه‌های مختلف آزمون وکالت و نقشه راه و مطالعه داوطلب اشاره خواهیم داشت و همچنین از امکان فوق‌العاده مشاوره آزمون وکالت رایگان در استادآنلاین صحبت خواهیم کرد.

درخواست مشاوره آزمون وکالت رایگان

برای دریافت مشاوره و برنامه ریزی تحصیلی فرم زیر را تکمیل نمایید.

تنها اعداد انگلیسی مجاز است

در صورت تمایل می‌توانید برای دریافت مشاوره آزمون وکالت با شماره 09120278904 تماس بگیرید

درخواست مشاوره

به این مطلب چه نمره ای می‌دهید؟

رای خود را انتخاب کنید

نمره میانگین 4.2 / 5. تعداد رای: 44

هنوز کسی به این مطلب رای نداده! شما اولین رای را درج کنید.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

داوطلبان آزمون وکالت، همگی کتاب‌های آموزشی متعددی برای آزمون دارند، جزوات آموزشی و کتاب‌های نکته و تست دارند، کلاس کمک آموزشی و آزمون آزمایشی شرکت می‌کنند، اما نحوه استفاده صحیح از هر کدام را نمی‌دانند.

مهمترین نکته‌ای که وجود دارد این است که منابع همیشه در اولویت هستند اما مطالعه منابع نیاز به برنامه دارد؛ اگر مطالعه منابع با برنامه همراه نباشد، داوطلب تعداد زیادی منابع را مطالعه می‌کند و با شکست روبرو می‌شود.

داوطلبان زیادی هستند که سال‌ها آزمون می‌دهند اما نمی‌دانند که ضعف آنها در کجاست که قبول نمی‌شوند. اینجاست که لزوم حضور یک مشاور و راهنما به منظور مشاوره آزمون وکالت و هدایت داوطلب در مسیر صحیح احساس می‌شود.
به همین منظور در موسسه استادآنلاین همراه و هم‌مسیر شما هستیم و با یک برنامه ریزی منسجم و مشاوره و پشتیبانی بسیار قوی، شما را به سمت هدف‌تان یعنی قبولی در آزمون وکالت هدایت خواهیم کرد.

برنامه ریزی آزمون وکالت

اگر جواب هر کدام از این سوالات را نمی‌دانید، شما حتما به یک مشاور آزمون وکالت نیاز دارید:

  • برای آزمون وکالت چه زمانی شروع به مطالعه کنم؟
  • برای آزمون وکالت چه کتبی را بخوانم؟
  • نحوه صحیح مطالعه برای قبولی در آزمون وکالت چیست؟
  • نحوه درک صیحیح مطالب علی‌الخصوص قوانین چیست؟
  • چطور حجم زیاد مطالب خوانده شده را فراموش نکنم؟
  • چطور مهارت تست زنی را کسب کنم؟
  • چطور استرس جلسه و زمان آزمون رو مدیریت کنم؟
  • چطور نا امید نشوم و از مطالعه دست نکشم؟

این تصور اشتباهی است که هر کس در آزمون وکالت سابق رتبه خوبی کسب کرده می‌تواند مشاور خوبی باشد؛ مشاور خوب کسی است که سال‌ها، عده زیادی را در این مسیر حرکت داده و راه مشاوره تا آزمون را بارها پیموده و با چندین داوطلب تعامل داشته و نیازها و مشکلات و نقاط قوت و ضعف همه را می‌داند نه اینکه فقط مدتی درگیر آزمون خودش بوده تا قبول شود.

اخیرا افرادی با سرقت جملات انگیزشی و برخی تصاویر آماده از فضای مجازی و ترکیب آن‌ها ، خود را مشاور آزمون معرفی کرده‌اند. حقیقت این است که حتی اگر آنچه این افراد می‌گویند متعلق به خودشان بوده و صحیح هم باشد، برای قبولی شما کافی نیست. انگیزه و انرژی مثبت بخشی از وظایف مشاور آزمون وکالت است؛ تا داوطلب راه درست را نداند انگیزه بالا به تنهایی او را موفق نمی‌کند.

مشاوره آزمون وکالت در موسسه استاد آنلاین به شیوه تلقین و تنها انگیزه دادن نیست بلکه راه و روش مطالعه و بر طرف کردن نقاط ضعف و افزایش سرعت مطالعه و نحوه تست زنی و مدیریت زمان آزمون و مدیریت استرس و نحوه انتخاب کانون مناسب و معرفی بهترین منابع و روش درست استفاده از منابع و کنترل و پایش میزان مطالعه و پیشرفت درسی و نحوه خلاصه نویسی و تمام موارد لازم برای موفقیت را تحت مدیریت مشاور به اجرا در می‌آوریم.

برای دریافت برنامه ریزی آزمون وکالت می‌توانید با تکمیل فرم مشاوره آزمون وکالت رایگان و یا تماس با شماره 09120278904 با ما در ارتباط باشید و پس از جلسه مشاوره و آگاهی از نقاط ضعف و قوت، در صورت تمایل از برنامه ریزی آزمون وکالت زیر نظر استادآنلاین بهره مند گردید.

یکی از چالش‌های داوطلبان آزمون وکالت این است که نمی‌دانند با توجه به مدت زمان باقیمانده تا برگزاری آزمون وکالت، چه منابعی را مطالعه کنند و به چه طریقی مطالعه کنند تا بتوانند در مدت‌زمان مورد نظر به نتیجه مطلوب یعنی قبولی در آزمون وکالت و کسب رتبه خوب دست یابند.

این داوطلبان در گمراهی هستند و به احتمال زیاد شانس زیادی در کسب نتیجه مطلوب ندارند و می‌توان گفت بهترین راهکار برای کمک به این دسته از داوطلبان، استفاده از خدمات ویژه برنامه ریزی آزمون وکالت است که در این راه، یک فرد مسلط به منابع درسی آزمون و همچنین تست های آزمونی، می‌تواند با ارائه راهنمایی‌ها و برنامه ریزی‌های مناسب، داوطلب را به نحو احسن به سمت نتیجه

درخواست مشاوره آزمون وکالت رایگان

منبع مطالعاتی می بایست دارای چند ویژگی باشد. از جمله اینکه:

  1. منبعی که منسوخ، قدیمی و پر ایراد نباشد
  2. قابلیت خوانش روان، منظم و یکدست داشته باشد
  3. جواب خود را در جامعه آماری بالای داوطلبان پس داده باشد.
  4. داوطلب با آن منبع ارتباط برقرار کند و به آن اعتماد کند.

سعی کنید زمانی مشخص را برای انتخاب منابع در نظر بگیرید و با بررسی منابع خود را از سردرگمی خارج نمایید، پس از انتخاب منبع مطالعاتی به آن پایبند باشید و به هیچ وجه پس از انتخاب منابع و شروع به مطالعه آنها به صورت مداوم تغییر منبع ندهید و به صحبتهای حاشیه ای در خصوص نشر منابع جدید و جامعیت بیشتر آنها بدون تحقیق و بررسی توجه ننمایید. همچنین از گسترش بدون دلیل منابع با این اندیشه که موجب چند وجهی شدن ذهن تان و کسب رتبه مطلوبتر برای شما می شود اجتناب نمایید.

اصولا برای هر درس ما می بایست یک منبع روان و ساده در اختیار داشته باشیم که به صورت پایه ای موضوعات و فضای کلی هر درس را برای ما ترسیم نماید. این منبع می تواند یک جزوه درسی روان یا یک کتاب خلاصه و مختصر مقدماتی باشد.

پس از خلاصه نمودن و درک مفاهیم پایه ای نیاز به کتابی دیگر به عنوان منبع اصلی داریم که می بایست با دقت بیشتری مطالعه گردد و این کتاب به ابعاد مختلف تری از موضوعات و تجزیه و ترکیب احکام مواد قانونی می پردازد.

نهایتا برای هر درس می بایست یک کتاب تست روزآمد نیز در اختیار داشته باشیم.

قصد برگزار کنندگان آزمون هایی همچون وکالت و قضاوت در وهله اول سنجش تسلط نسبی داوطلب بر متون قانونی می باشد.

از این رو می بایست پس از یادگیری پایه هر درس اولویت اول داوطلب تسلط بر متون قانون باشد، علی الخصوص در دروسی که دارای ساختار شکلی می باشند، مانند آیین دادرسی مدنی و کیفری.

برای مطالعه قانون سعی کنیم از قانون های چاپ معتبر مانند قوانین و مقررات منتشره از سوی نهاد ریاست جمهوری و یا قانون های چاپ شده از سوی موسسات معتبر استفاده نماییم.

قانون تهیه شده حتی المقدور جا برای حاشیه نویسی داشته باشد و خودمان با آن احساس راحتی داشته باشیم.

اما توصیه به داوطلبان در خصوص زمان مطالعه قانون این است که به هیچ وجه به مطالعه قانون همزمان با مطالعه درس اکتفا ننمایید، بلکه زمانی اختصاصی را برای قانون خوانی اختصاص دهید (ترجیحا حتی قانون مورد مطالعه با درسی که در طول روز خوانده اید متفاوت باشد) در این زمان در سه مرحله ترجیحا مواد قانونی را مطالعه می نماییم:

  1. روخوانی و مطالعه سریع
  2. مطالعه عمیق تر و مشخص نمودن کلیدواژه های اصلی و انجام عملیات اصولی مانند اینکه: آیا ماده دارای مفهوم مخالف می باشد یا خیر؟ ماده ای دیگر را تخصیص می زند یا نه؟
  3. مرور نهایی و یادداشت نکات مرتبط با مواد در جنب آنها.

نکته: سعی کنید قانون خوانی عادت هر روزه شما باشد و در هر دو نوبت مطالعه قوانین یک نوبت مرور سریع مواد پیشین را داشته باشید.

پاسخ: اصولا می بایست برای دروس حقوق مدنی، حقوق جزا و تجارت به واسطه حجم مطالب و نیاز به درک عمیق تر، زمان بیشتری را صرف نماییم و برای سایر دروس زمانی به نسبت کمتر. از سویی برای درس اصول فقه زمان کمتری از دروس دیگر را اختصاص دهید.

اولین زمان مطالعاتی خود را (صبح ها اولین درس) به دروس ماهوی و زمان دوم را به دروس شکلی اختصاص دهید. اصولا اختصاص ۳ الی ۴ ساعت برای دروس ماهوی در هر روز مطالعاتی و 1.5 الی ۲ ساعت برای دروس شکلی مناسب است.

نوشتن اهداف روزانه به صورت منطقی نه خارج از توان شما. خالی کردن ذهن از دغدغه ها بر روی کاغذ، شروع به مطالعه و نگارش سوالات حین مطالعه جهت پاسخ گویی در زمان منطقی. خلاصه نویسی موارد مطالعه شده در دفترچه ای مستقل یا جنب منبع اصلی. قانون خوانی در انتهای تایم مطالعاتی. تست زنی بعد از ۲ الی ۳ روز از مطالعه مطالب جهت بازآموزی و تثبیت.

حتی المقدور غیر از ضرورت از خط کشیدن بیش از حد زیر مطالب اجتناب نمایید و موارد را در دفترچه ای مستقل یا جنب کتاب قانون یا منبع اصلی خلاصه نویسی نمایید.

به هیچ وجه خلاصه نویسی را با رونویسی مطالب اشتباه نگیرید چرا که این کار غیر از بی نتیجه بودن، باعث رفع ایرادات شما نمی‌گردد.

سعی کنید خلاصه نویسی شما دارای حجم بالا نباشد چون این موضوع دارای تناقض با هدف اصلی خلاصه کردن می باشد.

بهترین کار برای این موضوع در نظر گرفتن کمیت برای خلاصه کردن مطالب است مثلا: هر ۱۱ صفحه در کمتر از ۱ صفحه اگر خلاصه گردد یا از مطالب یک صفحه مطالعاتی در حد ۱ الی نهایتا ۲ سطر خلاصه شود.

با وسواس اینکه تمام مطالب بسیار مهم هستند خلاصه نویسی نکنید. وقتی شما موضوعی را فهمیده و بارها و بارها تستهای مرتبط با آن را درست زده اید نیاز به خلاصه نمودن آن مطلب نیست. موضوعات غیر مرتبط مانند نظرات مشورتی، موارد تطبیقی، مثالهای خارج از موضوع را خلاصه نویسی ننمایید.

یادمان باشد خلاصه نویسی از مرور زیاد مطالب جلوگیری می نماید و خود روشی جهت یادگیری و تثبیت موضوعات می باشد. سعی کنید با خط خوش مطالب را با رعایت اصل سرعت منطقی نه کندی بیش از حد خلاصه نمایید تا در بازگشت به آنها به مشکل نخوردید.

برنامه ریزی آزمون وکالت و ارشد حقوقاصولاً در مبحث تست، دو نوع تست زدن داریم؛ یکی تست آموزشی و یکی تست سنجشی.

در تست سنجشی شرایط شبیه آزمون واقعی بوده و زمان، برگه پاسخنامه و نمره منفی اهمیت دارد؛ در صورتی که تست آموزشی یعنی ادامه آموزش شما.

در هنگام مطالعه، تست آموزشی اهمیت زیادی دارد و لازم است بلافاصله بعد از مطالعه هر درس، تست‌های همان مبحث کار شود چون در جهت ادامه آموزش و یادگیری شماست. در اینجا، زمان گیری و نمره منفی و پاسخنامه لازم نیست.

افزودن کمیت مطالعه برای آزمون

در محیطی رسمی یا خلوت مطالعه نمایید، صرفا کتاب قانون، منبع اصلی و دفترچه برنامه ریزی و خلاصه و کمی آب در کنارمان باشد.

با اتفاقات کوچک از جمله کارهای آنی احساس نکنیم کل روز را از دست داده ایم و به مطالعه ادامه بدهیم. و حتی الامکان از جدولی جهت علامت زدن ساعات مطالعه در هر روز هفته استفاده نماییم و بین ۸ الی ۱۰ ساعت را در این جدول علامت بزنیم تا ساعات مطالعه خود را کنترل نماییم و به تکنیک های تند خوانی مسلط شویم.

کمک گرفتن از مشاور به عنوان یک راهبر و کسی که تجربه زیادی در زمینه آزمونهای حقوقی دارد، بسیار مهم و ضروری است. مشاور باید هم علم مشاوره را داشته باشد و هم تجربه کافی در این زمینه. صرف قبول شدن در آزمون و یا رتبه برتر بودن، کسی را تبدیل به مشاور خوب نمی کند. پذیرفتن نظر افرادی هم که نه این راه را شخصا رفته اند و نه تجربه مشاور بودن دارند اصلا توصیه نمی شود حتی اگر شخص استاد و مدرس رشته حقوق در دانشگاه باشد.

روش صحیح تست زنی

  1. خودمان را عادت بدهیم که متن سوال را با دقت مرور کنیم. به صورتی که از واژه ها، پسوندها و پیوندها و قیود غافل نشویم. برای این روش توصیه می گردد افعالی مانند: می گردد/ نمی گردد یا صحیح است/ صحیح نیست و …. را خودمان به گونه دلخواه متمایز نماییم.

    کدام یک از شروط زیر طبق قانون مدنی باطل نیست؟

  2. یادمان باشد ما در میانه و یا انتهای سوال به تمرکز پاسخگویی می رسیم پس از عبارات و نکاتی که طراح در ابتدای سوال لحاظ نموده غافل نشویم.
    به عنوان مثال در خصوص عقدی معلق در ابتدای سوال صیغه عقد به مستقبل آمده (اگر در آزمون وکالت قبول شوی این خانه را به تو در آینده خواهم فروخت و ……. که در اینجا ادامه سوال نکاتی اضافی است چرا که اصلا عقد معلقی واقع نشده)
  3. از سوالات طولانی و مساله وار نهرساید و سوالات بلند را با کلیدواژه های ضروری ساده سازی نمایید.
  4. سعی کنید برای روحیه گرفتن در دام طراحی سوالات که گاهی قصد تضعیف روحیه شما را دارند نیفتید و با زدن چند تست ساده اعتماد به نفس خود را بازیابی نمایید
  5. اگر سوال را اصولی بخوانید به جواب صحیح سوالات می رسید و بهترین راه پس از درک سوال در نظر گرفتن جواب صحیح در ذهن یا نگارش آن در برگه سوالات است.
  6. گزینه ها را با هم نخوانید و یک به یک بخوانید تا در هم تنیده نشوند.
  7. در مرحله مرور اولیه جهت سهولت در مرور آتی گزینه های غلط را حذف نمایید.
  8. از تکنیک ضربدر منها استفاده و سوالات را طبقه بندی جهت ساده سازی مرورهای نهایی نمایید. به این صورت که سوالاتی را که میان دو گزینه شک داریم جهت مرور مجدد در جنب آنها از علامت منها استفاده نماییم و سوال هایی را که اصلا در خصوص پاسخ آنها ایده ای نداریم با علامت ضربدر مشخص نماییم.
  9. جایی که دو گزینه درست دیدیم ولی روی گزینه دیگری نیز مشکوک بودیم و گزینه تمام گزینه ها وجود داشت، تمام گزینه ها را بزنیم.
  10. به هیچ وجه نگذارید تست با شکل گفتاری یا حجمش شما را در برخورد ظاهری مغلوب کند.

6 دیدگاه برای “برنامه ریزی آزمون وکالت و ارشد حقوق

  1. فریبا کمالی گفته:

    سلام و عرض ادب و احترام خدمت مجموعه بزرگ استاد آنلاين ممنون و سپاسگزارم از اساتید و کلیه دست اندرکاران این مؤسسه ، حدود دو سال بنده با این مؤسسه پر تلاش همراه هستم و بسیار راضی می باشم و همچنین از جناب دکتر باقری نهایت تشکر را دارم.

  2. سعید مصطفوی گفته:

    نیاز به یه برنامه ریزی فشرده دارم که هم زمان مطالعم رو مدیریت کنم و هم منابع مطالعاتیم رو مناسب انتخاب کنم

    • استاد آنلاین گفته:

      سلام وقت بخیر
      فرم درخواست مشاوره رو ارسال کنید تا همکاران ما با شما تماس بگیرند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *