خرید این آموزش
طرح ملی داوود ویژه افراد تحت پوشش کمیته امداد، سازمان بهزیستی، انجمن بیماریهای خاص و بنیاد شهید
پروندههای کیفری در ظاهر معمولا سادهاند اما با توجه به بروز ناگهانی اتفاقات و جرائم و لزوم سرعت عمل مقامات تحقیق و تعقیب و استرس زیاد بر روی شاکی و متهم، معمولا تنش زیادی به همراه دارند که بر طرفین پرونده و خانوادهها و به تبع، بر وکلای طرفین وارد میشود. اشراف یک وکیل بر سیر حرکت یک پرونده در مراجع کیفری و فراز و نشیبهای پیش رو برای موکل، آرامش خوبی در اقدامات و صحبتها و حرکات وکیل ایجاد میکند.
آنچه پیش رو داریم دوره کارگاهی مختصر اما بسیار مفیدی است که یکی از وکلای مبرز و با تجربه که هم در وکالت و هم تدریس، مهارت زیادی دارند، به جامعه وکلای ایران تقدیم میکنند. در کمتر از یک ساعت، هر آنچه لازم است در مورد سیر یک پرونده از بدو ایجاد تا نهایت اجرا، توضیح داده میشود.
آنچه ملاک توجه در این دوره کارگاهی است، مسائل حقوقی نیست بلکه جرم است و مسائل کیفری. اینکه بررسی یک جرم از کجا شروع میشود و پرونده چگونه شکل میگیرد، کدام مراجع و چگونه آن را بررسی میکنند، نقش ضابطان و مقامات دادسرا چیست، کدام دادگاه صالح به رسیدگی است و چه تصمیماتی میگیرد و مرجع تجدید نظر در شرایط مختلف پرونده چه تصمیماتی اتخاذ میکند و احیانا دیوان عالی چه جایگاهی دارد و نهایتا اگر حکم بر محکومیت بود مسئله اجرای احکام و … مطرح میشود.
معمولا وکلای جوان در ابتدای کار وکالت، با پروندههای کیفری بیشتر برخورد دارند تا پروندههای حقوقی؛ و خاصیت پرونده کیفری این است که وکیل باید دورنمایی از کل پرونده و مراحل آن را بداند تا بتواند فکر و روان موکل را مدیریت کند.
کار وکالت،اگر چه قابل تضمین و قابل پیشبینی نیست اما نباید با چشم بسته وارد آن شد.
متاسفانه،گاها دیده شده وکلای با تجربه و با سابقه، فقط در امور حقوقی تجربه کسب کردهاند و وقتی مسئله کیفری پیش میآید حتی قادر به انجام وکالت برای اعضای خانواده خود نیز نیستند. این دوره کوتاه، بسیار شیوا و با اختصار راه را برای وکلا روشن میکند؛ امیدواریم بتوانیم همین شکل کار را در ماهیت حقوق جزا نیز انجام دهیم.
نحوه دریافت آموزش | لایسنس دار |
---|
نقد و بررسیها
هنوز بررسیای ثبت نشده است.