محکومیت به ۴۵ سال حبس برای متهمان اخلال در نظام ارزی
در آذر ماه در شعبه چهارم دادگاه ویژه رسیدگی به جرایم اخلال گران و مفسدان اقتصادی دو جلسه رسیدگی به اتهام متهمان اخلال در نظام ارزی برگزار شد
اتهامات یوسف جنت و کوروش مر، محمد رضا اخوت فرد ،علی زرنانی، عظیم علی اشرفی پیامن و شرکت طرح و نقشه پناهی به اتهام مشارکت در اختلال در نظام ارزی به صورت عمده از طریق فروش ارز دولتی در بازار آزاد به مبلغ ۹ میلیون و ۶۰۰ هزار دلار به صورت غیرقانونی و کسب منفعت به میزان ۶۹ میلیارد تومان می باشد متهمان پرونده جهت وارد کردن کالا شامل ورقه داغ زنی کاتالیست های احیای آهن و ثبت کننده رنگ نساجی زیر پوشش شرکت نفت طرح و نقشه کلامی پناهی ارز دولتی دریافت نمودند اما این کالاها از سوی شرکت وارد کشور نشده است .
به موجب بند الف ماده ۱ قانون مبارزه با اخلالگران اقتصادی عملیات متهمان با بند مذکور در این ماده مطابقت دارد و حجم مبادلات ایشان به حدی بوده که موجب خسارت به جامعه شده و اخلال عمده به حساب می آید.
بر اساس رای دادگاه ویژه رسیدگی به جرایم اخلال گران و مفسدان اقتصادی؛ یوسف جنت مکان به تحمل ۵ سال حبس و ضبط کلیه اموال که از طریق خلاف قانون به دست آمده به صورت تضامنی و به عنوان جزای نقدی و همچنین ۷۴ ضربه شلاق در انظار عموم و نیز انفصال ابد از هرگونه خدمت دولتی محکوم شد.
همچنین کوروش مر به پنج سال حبس و ضبط کلیه اموالی که از طریق خلاف قانون به دست آمده به صورت تضامنی به عنوان جزای نقدی و ۷۴ ضربه شلاق در انظار عموم و انفصال از هرگونه خدمات دولتی
محمود رضا اخوت فرد به تعامل ۱۰ سال حبس و ضبط کلیه اموالی که از طریق خلاف قانون به دست آمده به صورت تضامنی به عنوان جزای نقدی و ۷۴ ضربه شلاق در انظار عموم و انفصال ابد از هرگونه خدمت دولتی محکوم شدند نامبردگان به مدت دو سال از دریافت کارت بازرگانی و دریافت ارز دولتی و ثبت سفارش و خدمات دولتی و عمومی و دریافت دسته چک و صدور اسناد تجاری به عنوان مجازات تکمیلی محروم می شوند مجوز شرکت طرح و نقشه پناهی نیز باطل میگردد.
منبع : تسنیم